OVLAŠTENI SERVISNaši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše uređaje za šumu i vrt.

Iskoristite široku ponudu prizvoda 


  • KRATKI PREGLED SERVISNIH USLUGA


KOMPETENTNO SAVJETOVANJE

Naši ovlašteni trgovci i serviseri redovito sudjeluju na specijaliziranim školovanjima te se kontinuirano educiraju za nove tehnologije i proizvode, kako bi se osiguralo da na prodajnim mjestima dobijete kvalificirano savjetovanje te kako bi vaši  uređaji bili  profesionalno popravljeni i servisirani. Naš specijalizirani trgovac također će vas uputiti u pravilnu, ispravnu i sigurnu uporabu vaših uređaja.


UPUĆIVANJE U UPORABU, MONTAŽA

Želimo da dugo uživate u vašim proizvodima. Stoga će vaš ovlašteni trgovac, ukoliko to želite, pripremiti bilo koji uređaj za prvu uporabu i uputiti vas o neophodnom održavanju proizvoda. Osim toga, dobit ćete korisne i praktične savjete za ekonomičnu uporabu i dug vijek trajanja proizvoda.


ODRŽAVANJE I POPRAVAK

Ukoliko vam je za vaš uređaj potrebno održavanje ili popravak, na raspolaganju vam je naš ovlašteni servis. Kroz redovito školovanje, naši ovlašteni serviseri kvalificirani su za kompetentno održavanje i popravke.
                       ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI I PRIBOR

Ono što odlikuje motorne uređaje je maksimalna pouzdanost, čak i pod ekstremnim opterećenjima. U slučaju i najmanjeg kvara, naši ovlašteni  trgovci i servisi nude  originalne rezervne dijelove ovisno o brednu koji posjedujete a koji značajno doprinose performansama, sigurnosti i vijeku trajanja vašeg  motornog uređaja.


                              STRUČNJACI ZA ZAŠTITNU ODJEĆU

Oni koji obavljaju teške i zahtjevne poslove, trebali bi obratiti pažnju na najbolju moguću zaštitu. Dobro je, ako se možete pouzdati u učinkovitu i sigurnu zaštitnu odjeću. Odgovarajuću zaštitnu odjeću za svoj posao možete kod nas pronaći, ovlašteni trgovac -  će vas informirati i o preporučenoj zaštitnoj opremi i priboru.


                                    PROFESIONALNO OŠTRENJE

Ukoliko je vaš lanac pile, rezni alat ili nož za kosilicu tup, naši ovlašteni serviseri će u kvalificiranoj radionici obaviti profesionalno oštrenje.

         

          7 RAZLOGA ZA  POSJET OVLAŠTENOG TRGOVCA


Želite li kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da nas posjetite jer smo ovlašteni trgovci za proizvode koje nudimo, jer  dobar je savjet bitan pri kupovini uređaja.

1. INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE stručne osobe prema vašim potrebama

2. PRAKTIČNI SAVJETI o korištenju uređaja za što učinkovitiji i ugodan rad 

3. Upoznavanje PREDNOSTI PROIZVODA i komfornih značajki putem usporedbe uređaja

4. SAVJETI O ODRŽAVANJU I NJEZI od strane stručne osobe za dugi životni vijek uređaja 

5. Široka ponuda DODATNE OPREME i ORIGINALNIH REZERVNIH DIJELOVA,

6. Mogućnost MONTAŽE, PROBNOG RADA I UPUĆIVANJA U RAD te svih potrebnih podešavanja na proizvodu

7. Opsežno ODRŽAVANJE, POPRAVCI i korisnička podrška


Slika za kategoriju Pribor za motorne pile i reznu garnituru


.